Kur Damian Gjiknuri fliste për listat e hapura si prurje e krimit në parlament

209
Sigal

Damian Gjiknuri kreu i komisionit të reformës zgjedhore, një muaj më parë ka folur për listat e hapura duke këmbëngulur në faktin që PS-ja është kundër kësaj kërkese.

Ende nuk dihet se cili është mendimi i tanishëm i Gjiknurit, por Edi Rama ka ndërruar mendim, pasi me anë të hapjes së listave kërkon të bllokojë dhe koalicionet parazgjedhore, diçka që po kundërshtohet fuqishëm nga ndërkombëtarët.

Videoja më poshtë tregon se çfarë mendonte Gjiknuri një muaj më parë për listat e hapura: