Kryemadhi: Skema inceneratorëve për të zhvatur paratë nga buxheti dhe për të injektuar paratë e krimit dhe të drogës

50
Sigal

Kjo po të ishte një skemë e thjeshtë do të ishte kapur nga të gjithë por kjo nuk është një skemë thjeshtë. Kjo është një skemë mafioze. Prandaj unë them që është një grup i strukturuar kriminal dhe ekonomik dhe financiar. Kjo është një skemë mafioze që funksionin për ta grabitur paratë nga buxheti i shtetit nga njëra anë është dhe për të futur dhe injektuar në ekonominë shqiptare para të krimit dhe të drogës. Këtu është vullneti prokurorisë. A ka vullnet prokuroria për të hetuar kompanitë ku kanë bërë blerjet? Ku i kanë blerë frutat ujin, ushqimet? Dhe nga kanë ardhur këto fatura që kanë të magazinuar AM CO & CO ka 18 milionë dollarë të magazinuara.