Kryemadhi nxjerr dokumentet: Grupi i juristëve pranë LSI dorëzoi sot ankimimet për 25 prillin. E vërteta e zgjedhjeve është brenda kutive

103
Sigal

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi, me anë të një postimi në rrjetet sociale, ka publikuar disa dokumente.

Kryemadhi thekson se dokumentet janë ankimime për procesin e zgjedhjeve të 25 prillit. Po ashtu, Kryemadhi vlerëson se me vigjilencë, duhet t’i shkojmë deri në fund zbardhjes së të vërtetës.

Postimi i kryetares së LSI-së Monika Kryemadhi:

Grupi i juristëve i angazhuar pranë LSI për çështjet zgjedhore, dorëzoi sot ankimimet e para për procesin e 25 Prillit.

Kështu do të vazhdojnë me radhë, në respekt të afatit ankimor, për të gjitha problematikat e evidentuara. Me vigjilencë dhe qetësi, t’i shkojmë deri në fund zbardhjes së të vërtetës. E vërteta e 25 Prillit është brenda tek kutitë.