Ismeralda Seidolli: Në 25 Prill vota e të rinjve do i jap fund këtij sekti famëkeq

26
Ismeralda Seidolli LSI Korçë;
Qeveria vazhdon të tallet me të rinjtë. Në 25 Prill vota e të rinjve do i jap fund këtij sekti famëkeq.
Pas videos që publikoi Kryeminstri me “Pseudo Dëshmitë” e të rinjve që fitojnë kaq shumë para, më vjen natyrshëm të reagoj, ndaj mënyrës së turpshme që qeveria tenton të shesë punën e pavarur të të tjerve si arritjen e saj, në rast se kjo është e vërtetë gjithmonë, megjithse unë sikurse shumica prej jush kam dyshimet e mia të palëkundura.
Por edhe nëse e gjithë kjo pretendojmë të jetë e vërtetë, qeveria çedon në mënyrën e taksimit të këtyre mijërave euro.
Për fatin tonë të keq, më duhet të them se kemi një qeveri që propagandon dhe sponsorizon ilegalitetet, në të njëjtin ritëm sikurse promovon antivlerat dhe gënjeshtrat.
Sigal