Ironia e piktorit/ ‘Reforma në drejtësi’ një WC në prehrin e Sorosit

583
Sigal

Tashmë nuk ka mëdyshje se kush janë ideatorët e Reformës në Drejtësi dhe cili ishte qëllimi i tyre, mbështetur nga vetë Soros që e pranoi që ka financuar me miliona dollarë për një reformë që kërkon të mbështesë të majtën në pushtet.

Piktori Avni Delvina ka vendosur të ironizojë Reformën në Drejtësi me një ikonë të njohur , ku në vend të Virgjëreshës Mari ka vendosur George Soros dhe në prehrin e tij ka vendosur kreun e Këshillit të Lartë të Prokurorisë Gent Ibrahimi që mban në dorë një ËC, dhe poshtë tij një palë atlete që duket të jenë të Ramës.

 

Image