Ina K. Zhupa: Të gjithë për ndryshimin! Voto Partia Demokratike!

199
Sigal

Ina K. Zhupa, kandidate për deputete e PD-së në Qarkun e Vlorës

Ina K. Zhupa, kandidate për deputete e PD-së në Qarkun e Vlorës, u ndodh dje në një familje në Ksamil. Ina K. Zhupa shkruan se “Bashkë me Besnikun në Ksamil te një nga familjet emblema të PD në këtë zonë. I kanë venë shtetin kundër në 8 vjet vetëm për bindjet politike dhe asnjëherë nuk e kanë ulur kokën, por kanë vazhduar punën e ndershme dhe besimin te demokracia” dhe shton se Më 25 prill ata votojnë ndryshimin, jo vetëm për veten, por që nesër asnjë qytetar i majtë dhe i djathtë mos ketë shtetin kundër për shkak të bindjeve politike”. Ina K. Zhupa: Bashkë me Besnikun në Ksamil te një nga familjet emblema të PD në këtë zonë. I kanë venë shtetin kundër në 8 vjet vetëm për bindjet politike dhe asnjëherë nuk e kanë ulur kokën, por kanë vazhduar punën e ndershme dhe besimin te demokracia. Më 25 prill ata votojnë ndryshimin, jo vetëm për veten, por që nesër asnjë qytetar i majtë dhe i djathtë mos ketë shtetin kundër për shkak të bindjeve politike! Të gjithë për ndryshimin! Voto Partia Demokratike!