Ilir Meta takim me strukturat e PL-së në Durrës: Fondet jepen, por shërbim nuk ka

86
Sigal

Ilir Meta takim me strukturat e PL-së në Durrës.

Meta: “Shqipëria dhe Durrësi t’i japë rëndësi të rinjve.

Durrësi ka lëkë, por vidhen.

Fondet jepen po shërbim nuk ka.

Durrësi është një qytet mijëravjecar me potenciale të pafundme.

Erdhi momenti ta ndëshkojmë Rilindjen me votën tonë, t’i japim fund monizmit.

I morën të gjitha që kishin në dorë.

Edhe të vetmin port qeveria kërkon t’ia vjedhë Durrësit.

Kemi ligjin për investime për publike, ligji duhet të vijë këtu dhe të pyesë komunitetin nëse

Si të mos kemi investime të huaja në Durrës, a ka vend më strategjik?

Durrësi duhet të ishtë një vend që punëson të rinjtë dhe nga vendet e tjera.”