Idrizi: Ne do të bëjmë protesta çdo ditë

70

E ndërsa sekretari i përgjithshëm i PD-së Gazmend Bardhi me një grup nga selia blu iu bashkua protestës pasdite, Shpëtim Idrizi u shpreh se opozita duhet të bëjë sakrifica ose të shkojë në shtëpi.

‘Vetëm Edi Rama mund ti bëjë bashkë prishjen e teatrit, të godiste simbolin e qendrës bashkë me një aferë korruptive.

Njerëzit ishin në gjumë me agjërim. Si në 1990 sot shqiptarët të luftojnë dhe ta meritojnë demokracinë. Sot jemi në regjim. Kam parasysh kur iu pre koka Luigjit të XVI.

Nuk ka asgjë të paqartë, ne sot jemi qytetarë dhe gjithë opozita e bashkuar.

Ne do të jemi çdo ditë në mbështetje të protestave. Ne si opozitë do të organizojmë protesta çdo ditë.

Nëse flasim për pandeminë e shikojmë sjelljen e shtetit arrogant. Është detyrë e opozitës që të bëjë sakrifica të mëdha. Nëse opozita nuk e bën duhet të ikë në shtëpi’ tha ai.