Gjykata ndërkombëtare, ndëshkon Bashkinë e Vlorës me 15 milion euro gjobë

129

Av.Kujtim Cakrani

Sa për informacion? Qytetarët nuk do paguajnë vetëm 140 milion të F. Bechettit, jo? Bashkia e Vlorës do paguaj 15 milion euro kompanisë “Tis-Park”!?, për prishjen e njëanshme të kontratës, së parkimeve në qytetin e Vlorës. Convid 19 do iki një ditë, por ky borxh prej 15 milion euro do ngelel dhe do paguhen nga ne të gjithë. Turp të gjithë heshtin para këtij virusi që është shkaktuar nga vetë kryetari bashkisë Vlorë, bashkë me enturazhin e tij, të hajdutëve dhe korruptuarëve…..

Prishja e marrëveshjes ndodhi 3 vite më parë dhe çështja shkoj në arbitrazh në Francë, dhe bashkia Vlorë duhet të paguaj 15 milion eurë. E mbajnë të fshehur si çdo gjë tjetër…por është tashmë publike. A duhet te hetohet nga SPAK edhe  Kryebashkiaku Leli ?