Presidenti Meta intervistë për Novia Media në ora 17:00

89

Pas pak, në ora 17:00, Presidenti Meta do te jape nje interviste per Novia Media me gazetarët Ilir Borova dhe Arian Asimi.

Intervista do te transmetohet edhe ne faqen zyrtare te Presidentit Meta ne Facebook.