FOTO/ ‘Nëse ne jemi ngelësa, ju jeni What the fu..k’

536
Sigal

‘Nëse ne quhemi ngelësa atëherë sistemi juaj është ‘What the fu*k’.

Ky është një nga ata mesazhet e shumtë që vjen nga protesta e studentëve, e cila ka hyrë në ditën e tretë të saj.

Mes ironisë studentët thumbojnë qëndrimin e kryeministrit Edi Rama për protestën e studentëve. Mes parullave të shumta, spikat dhe ajo ku shkruhet; ‘Ne jemi ngelësit’.

Image

Studentë të universiteteve publike në Tiranë, dhe jo vetëm i janë bashkuar sot protestës para Ministrisë së Arsimit, ku kërkojnë plotësimin e 3 kërkesave të tyre.

ImageImage