Flet Petro Luarasi, nipi i mësuesit Petro Nini Luarasit: Policia të zbythet nga Teatri Kombëtar

43

Ja reagimi i plotë:

Teatri Kombetar nuk eshte ”fik per mik”! Keqberes, zbythuni nga forca e se drejtes! Teatri Kombetar eshte edhe prona, kujtesa historike dhe identiteti im kulturor, sikurse e të gjithë shqiptarëve te pergjegjshem kudo ku gjenden.

Prandaj kurrsesi nuk dua te me cenohet pasi nuk ma zevendeson dot asgje e askush! Duke patur besim tek Kushtetuta dhe Forca e Popullit, do ta bej gjumin te qete! Ne rast se demtohet ky Tempull i shenjte deri ne fund te jetes sime do te kerkoj demaskimin dhe denimin e fajtorit, me te gjitha format e mjetet!

Ky krim nuk mund te amnistohet kurre!