Eurodeputeti David Lega/ Lidershipi shqiptar ka tendecën të tregohet shumë i ashpër me gazetarët dhe shumë i butë me lordët e drogës

81

 

Eurodeputeti David Lega, në një mesazh në Tëitter shkruan se lidershipi shqiptar dhunon e shtyp gazetarët, por nga ana tjetër tregohet shumë i butë dhe favorizon baronët e drogës. “Lidershipi shqiptar ka tendencën të tregohet shumë i ashpër me gazetarët dhe shumë i butë me lordët e drogës, kur qartësisht duhet të ndodhë krejt e kundërta“, – shkruan eurodeputeti David Lega në mesazhin e tij.