Endrit Braimllari: Më 14 Maj i japim fund abuzimit në bashkinë e Korçës

47
Sigal

Më 14 Maj i japim fund abuzimit në bashkinë e Korçës.

Kryetari i Bashkisë Korçë është një Lolo ne duart e Peleshit.

Interesi i tyre është interesi personal dhe jo ai i qytetit dhe qytetarëve të Korçës.

Do të vendosim llogaridhënien dhe transparencën në bashkinë e Korçës.

Këshilli bashkiak do të jetë i qytetarëve🇦🇱