Dy koalicionet PD-LSI janë gjithëpërfaqësuese e gjithëpërfshirëse

39
Sigal

Dy koalicionet e opozitës PD e LSI janë gjithëpërfaqësuese e gjithëpërfshirëse. Pas fitores më 25 prill, me këto dy koalicione do të garantohet më mirë dhe demokracinë dhe mirëqeverisja.

Me ardhjen e PD e LSI në pushten nuk do të ketë revansh ndaj të majtëve të ndershëm në administratë etj. Kjo është e rëndësishme sepse: nuk do të preket asnjë socialist i ndershëm dhe i aftë në administratë… ky është një nga misionet e LSI.

Gjatë fushatës e zgjedhejve PD e LSI do të motivojnë njerëzit të shkojnë në kutitë e votimit dhe do të mbrojnë votën e tyre në terren.

Me dy koalicione do të votuesit do të kenë më shumë mundësi zgjedhjeje sepse do të jenë 280 kandidatë kundër 140 kandidatëve për deputet.

Tani mbetet vetëm të thuhet: socialstë të ndershëm votoni për të ardhmen tuaj që jua mbron e siguron LSI.
Ky është tmerri më i madh i Edi Ramës sepse po i rrjedhin votat e socialistëve drejt LSI.