Dorjan Miftari: Durrësi ka faturat më të larta të energjisë elektrike

67

Zyrat e OSHEE në Durrës📍në mungesë të pajisjeve bazike si letra dhe printer.
Qytetarët në rradhë dhe të indinjuar pasi nuk marrin shërbimin e duhur.
Durrësi ka faturat më të larta të energjisë elektrike💡 në vend dhe përveçse banorët zhvaten nga faturat e kripura nuk marrin as shërbimin më bazik.
Më 2️⃣5️⃣ prill, të gjithë së bashku për një qeverisje në shërbim të banorëve dhe familjeve të thjeshta.

Dorjan Miftari
Anëtar i Kryesisë së LSI Durrës