Denoncoi lidhjet e Rames me organizata mafioze, kërcënohet gazetari Zigfrido Ranucci

75
Sigal

Përfaqësues të karteleve shqiptare të lidhura me ato meksikane kanë telefonuar avokatin Alesandro Tinelli. Kërcënuesit i kanë përcjellë avokatit Tinelli, kërcënimet për gazetarin, Zigfrido Ranucci. Kërcënimet në adresë të gazetarit Ranucci dhe avokatit Alesandro Tinelli janë bërë rreth orës 5:00 të mëngjesit. Gazetari Ranucci dhe avokati Alesandro Tinelli kanë bërë kallëzim pranë autoriteteve italiane për këto kërcënime. Kërcënimet vijnë pasi emisioni ‘Report’ në RAI 3 denoncoi lidhjet e Edi Ramës me mafian. Një prej episodeve të emisionit, denonconte edhe takimet dhe lidhjet e Ramës me kartelet meksikane. Pas emisionit, kartelet meksikano-shqiptare dërgojnë mesazhe kërcënuese në adresë të gazetarit Ranucci.