Damian Gjiknuri: Bashkëqeverisja ligj i ri sensibilizues, si mekanizëm ligjor për ta çliruar qytetarin nga pasha e administratës

142
Sigal

Bashkëqeverisja si Ligj i Ri – Takimi i parë sensibilizues për Bashkëqeverisjen si mekanizëm i ri detyrues ligjor, për ta çliruar qytetarin nga pesha e administratës, duke i dhënë akses të plotë në shërbimet administrative përmes smartfonit apo kompjuterit dhe duke e përballur administratën me pasojat e çdo vonese në shërbimin ndaj qytetarit.