Bushati plas deklaratën e fortë: PD duhet mbyllur, sepse Basha blen vila vetë dhe shet bashkëpunëtorët, kjo është të shesësh menderen, jo Opozitë, sepse e ka katandisur PD në çetë kalamajsh…

2155
Sigal

Analisti andi Bushati, gjatë një interviste telvizive, ka shpërthyer keq ndaj bashës, duke u shprehur se; “po të duash të jetosh në 4 vila, dorëzon Berishën, Topallin Olldashin, Patozin, se për vilat e tua shet çdo njeri, se i ka shitur të gjithë ai, por kjo nuk është Opozitë, kjo është të shesësh menderen për të blerë vetë vila”.

Ndër të tjera, Bushati u shpreh se; prandaj e çon Opozitën nga humbja humbje në humbje, blen vila vetë dhe shet bashkëpunëtorët, e ka katandissur në një çetë kalamajsh PD-në dhe prandaj e fut Rama si do në Zgjedhje dhe e nxjerr si do.

Sipas Bushatit, e ka kthyer ne kopsht kalamasjsh Partinë, ata kalamajt që ka çuar në Parlament, kush do bëjë Opozitë në atë Parlament, ata kalamajt që ka çuar Basha? Prandaj duhet mbyllur ajo Parti.