Brisida Shehaj: Kompania e përzgjedhur për të ndërtuar parkun fotovoltaik në Akërni na padit në arbitrazh, do kujtohemi ditën kur skenari grek të na duket lule!

102

Nga Brisida Shehaj

Sot 1 vit nga tërmeti. Çohesh dhe instinkti i parë është të shohësh portalet. Titujt kryesorë, video ala Oscar e KM dhe një titull tjetër shumë interesant.

Kompania e përzgjedhur për të ndërtuar parkun fotovoltaik në Akërni na padit në arbitrazh. Kërkon thjesht 110 ml euro.

Pra, vazhdon stili të shpallim fitues në tender, bëjmë sikur të bllokojmë, ti na merr lekët në arbitrazh pa investuar asnjë cent.

Kështu këta “indianët”,  kështu ata te Kalivaçit, kështu dhe disa të tjerë.

POR NE PRAPË SKEMI MEMORIE DHE DO KUJTOHEMI DITËN KUR SKENARI GREK TË NA DUKET LULE.

Aaa mos harroj, e keni qa videon e tërmetit, atë do hamë për drekë sot.