Berisha duke qeshur flet për herë të parë pas shkarkimit nga detyra të Flamur Nokës: Bashës i ka hyrë një frikë e tmerrshme nga ju!

143
Sigal

Sali Berisha nga Kukësi:

“Ish kryetarin e ka kapur një frikë e tmerrshme nga ju. Nuk ju takon, merr vendime nga zyra të gjitha nga frika. Së fundmi tha që e përjashtova edhe Flamur Nokën nga kjo detyrë (qesh). Dy gjëra do tu them në mënyrë absolute asnjë prej jush nuk i ka fajet për frikën që i ka hyrë. E ka vet fajin, vetë është edhe peng edhe i pashpresë. Nuk kërkohet besë tek besëthyeri. A mund të jetë zot shpie ai që nuk flet dhe ka frikë nga gratë dhe burrat e shtëpisë. Çmund te jetë ai, duhet të ikë sa më parë”, tha Berisha.