BE: Kemi 10 ekipe vëzhguesish nëpër Shqipëri. Proces të ndershëm

408
Delegacioni i BE-së në Tiranë ka njoftuar sot se ka dërguar 10 ekipe vëzhguesish në gjithë Shqipërinë. Në mesazhin e tij në rrjetet sociale, Delegacioni uron për një proces të lirë e të ndershëm dhe për një ditë të qetë votimi.
Sigal