Basha: Dy vite të vështira për demokratët, me të ne krah do ta kishim më të lehtë

438
Dy vjet u bënë nga ndarja fizike me Sokolin.
Kanë qenë dy vite të vështira për demokratët dhe me të ne krah do ta kishim më të lehtë.
Por njesoj sikur të ishte me ne, me kurajon, me zgjuarsinë e vendosmërinë e tij, kemi ecur përpara kemi përballuar shumë sfida dhe jemi çdo ditë më të fortë, më të bashkuar.
Sokoli na mungon ne demokratëve dhe më shumë sigurisht familjes se tij të shtrenjtë, Keles, Glaukut, Kleitit dhe Kozares.
Por unë dhe familja e tij politike, Partia Demokratike e dimë se vlerat e tij jane te gjalla dhe te forta ashtu si dëshira e vullneti i çdo demokrati për tu bashkuar, për të ecur përpara, për të marrë përgjegjësitë e drejtimit të vendit, per ta shpëtuar Shqipërinë, per ta bere ashtu sic e meritojnë qytetarët shqiptare.
Sigal