Asambleja Parlamentare, Bushati: Shqipëria është anëtar i besueshëm i NATO-s

435
Nis punimet Asambleja Parlamentare e NATO-s. Në këto momente mban fjalën ministri i Jashtëm Ditmir Bushati. Ditmir Bushati: Shqipëria është anëtar i besueshëm i NATO dhe Shqipëria vazhdon të mbështesë politikën e dyerve të hapura të NATO-s. “Sa i takon Kosovës besojmë se një rrugë e qartë dhe e mirëpërcaktuar drejt proceseve integruese si në BE e NATO janë parakusht për të pasur një siguri të qëndrueshme e stabilitet demokratik për rajonin” “Sa i takon Kosovës besojmë se një rrugë e qartë dhe e mirëpërcaktuar drejt proceseve integruese si në BE e NATO janë parakusht për të pasur një siguri të qëndrueshme e stabilitet demokratik për rajonin”.
Sigal