Donika Mici: Me këtë qeveri, shpejt halli do shkojë nga dora te goja!

377
Sigal

Nga Donika Mici

Nuk është më çështje virusi, por demokracie dhe shumë shpejt do të jetë çështje ushqimi, nga dora tek goja!
Qeveritë autoritare bëjnë deklarata se po bëjnë gjëra, po shpërndajnë para, ndihma, dhe se po kujdesen për të mbrojtur shëndetin, punën e njerëzve, punojnë për të mirën e popullit, japin edhe shifra, por asnjë prej këtyre deklaratave nuk është e mundur të verifikohet.

Kjo, pavarësisht fotografive dhe ndonjë videoje që u shërbehet publikut. Kjo për shkak të zotërimit të të gjitha kanaleve të komunikimit, mjeteve të informacionit, izolimit të popullisisë, dhe shumë shpejt edhe zotërimit të mjeteve të jetesës dhe furnizmit me ushqim të popullatës.
Nje vend si ky është Kina. Por njohim edhe të tjerë …! (marrë nga profili i saj në facebook)