Av. Altin Goxhaj – “Lul pengu”: Një gënjeshtër për të fshehur Lylin si diversant i Soros!

195
Të gjithë ata që përpiqen ta vejnë në sedër Lylin me deklarimet e mëparshme për vettingun, vazhdojnë të bëjnë të njëjtin gabim:
I thojnë një diversanti, një agjenti profesionist si Kim Filbi: “S’të vjen turp?!”
E pse ti vijë turp?
Sigal

A nuk është detyra e tij si diversant i Soros të punojë për mbajtjen në këmbë të Qeveriut dhe Drejtësisë së Soros (për të cilën bënë dhe deal që në 6 Dhjetor 2014)?

(Ehhh vazhdon narrativa e gabuar që Lyli është peng i kapur nga Rama jo po me Muzin në SHBA apo me Toyta në Belgjikë)..

Lyli nuk është peng.
Lyli është në misionin e tij të suksesshëm për të cilën u dërgua në Shqipëri nga Soros që në 2005 dhe të cilin e ka arritur me sukses dhe krenari:

të bëjë fije fije PDnë dhe Rezistencën Qytetare në favor të Axhendës Soros dhe të garantojë Rilindjen në zbatimin me sukses të Axhendës së Shpopullimit të Shqipërisë).

Peng i Lylit të Soros është gjithë Opozita dhe media opozitare e cila nuk guxon të pranojë këtë realitet dhe vazhdon narrativën qesharake të “lul pengut”..