Shihni disa nga tatuazhet më të bukur të bërë në qafë

576
Sigal

Tatuazhet e bëra në qafë kanë shumë sukses sot, megjithëse ideja për të duruar gjilpërën rreth qafës nuk iu pëlqen shumë njerëzve. Një tatuazh në qafë mund të admirohet për bukurinë e tij dhe efektin që merr.

Për këtë ne duam t’ju ofrojmë një galeri të imazheve të disa prej tatuazheve më të mira të qafës.

Ka diçka për të gjitha shijet, nga lloji i vogël dhe minimalist, tek ata që janë më të mëdhenj dhe më të ndërlikuar, duke kaluar nëpër hipoteza të iluzioneve optike. Ja disa prej tyre.

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri

foto galeri