E dinit cila është shenja më e urryer e zodiakut?

141
Sigal

1) Binjakët

Binjakët janë shenja më e urryer

Binjakët janë një shenjë magjepsëse dhe duke qenë se përfaqësohet nga binjakët, ndërthur dy ekstreme, të cilat për pasojë krijojnë një personalitet të turbullt.

E vërteta është se ju kurrë nuk e dini se çfarë të prisni me njerëzit e Binjakëve.

Karakteri i tyre i paqëndrueshëm dhe ndryshimet e vazhdueshme të humorit nënkuptojnë se Binjakët janë rregullisht të vështirë për t’u afruar dhe për të bërë miq vërtet jo të besueshëm.

Nëse keni nevojë ndonjëherë për një favor, sigurohuni që të telefononi dikë tjetër, si p.sh. Gaforren!