Sigal

Whatsapp do të fshijë disa nga mesazhet, fotot dhe videot që ti ke ruajtuar dhe ti ke vetëm disa javë për ta ndaluar një gjë të tillë. E gjitha kjo është pjesë e updatëve të ri. Deri më tani, Ëhatsapp kaloi të gjithë përmbajtjen në Google Drive, por ata nuk llogarisin ruajtjen e limitit.

Nëse ju nuk keni updetuar back-up-in e Whatsapp për më shumë se një vit.

Kjo do të thotë që çdo mesazh, foto e vjetër që ju keni mbajtur të sigurtë në cloud do të zhduket përgjithmonë.

“Për shkak të marrëveshjes së re midis Whatsapp dhe Google, backupet e Whatsapp nuk do të llogariten më për ruajtjen në Google Drive”, shpjegoi Google në një email për përdoruesit.

Është surprizë e madhe që ky ndryshim do bëhet. Pas të gjithave google po ofron hapsirë të limituar ruajtjeje në WhatsApp , që do të thotë se shumë përdorues do të përfitojnë nga kjo mundësi dhe shërbim. Sipas Google sistemi i ri do të prekë të gjithë përdoruesit në 12 nëntor të 2018-ës.

Është e këshillueshme për të shmangur çdo lloj humbje, rekomandohet që njerëzit manualisht t’i bëjnë back up Whatsapp përpara 12 nëntorit të 2018-ës.