Sigal

Video telefonatat në grup do të jenë edhe më të lehta për tu realizuar me versionin e fundit të WhatsApp.

Më përpara përdoruesit mund të fillonin një bisedë 1:1 dhe më pas të shtonin bashkëbisedues të tjerë dhe mungonte një opsion për të nisur një bisedë në grup.

Tashmë përdoruesit mund të nisin biseda të tilla. Mjafton të shkoni tek grupi me të cilët dëshironi të nisni bisedën dhe të klikonin ikonën e telefonatës në cepin e djathtë lart të aplikacionit.

Më pas do të shfaqet një ndërfaqe ku mund të zgjidhni ata që dëshironi të nisni bisedën dhe më pas të klikoni ikonën në formë kamere.