Trajnuesi i elefantit nuk ndahet dot nga kafsha e ngordhur

593
Sigal

Skenat e fotografuar dhe e filmuar tregon momentin kur një trajner nuk mund të mbajë vuajtjen e tij para syve të mikut të tij të vdekur të elefant.

Pamjet që u kapën në Kerala, Indi, tregojnë trajnerin e Cherpulassery Parthan (një nga elefantët më të admiruar në rajon) i cili refuzon të lejë kafshën e ngordhur të largohet gjatë ceremonisë

Kafsha 44-vjeçare, e njohur nga vendasit si ‘princ i elefantëve’, ishte përdorur në të gjithë shtetin për procesionet indiane të tempullit.

Një burrë që qëndronte pranë trajnerit të pavetëdijshëm përpiqet ta tërheqë atë nga kafsha ndërsa ai refuzon ta bëjë diçka të tillë.

Njeriu i pikëlluar vazhdon të qajë mbi elefantin e vdekur, ndërsa më shumë vendas grumbullohen dhe përpiqen ta tërheqin atë larg kafshës së pajetë.

Ndërsa ceremonia vazhdon dhe petalet e luleve hidhen mbi elefantin e vdekur, njeriu vazhdon të qajë dhe refuzon të largohet.

Sipas raporteve lokale, Cherpulassery Parthan vdiq pas trajtimit për një sëmundje. Është e paqartë se sa kohë kanë kaluar së bashku trajnuesi i kafshës dhe kafsha e ngordhur.