Studimi / E qeshura i bën mirë trupit dhe mendjes tuaj

Argëtimi dhe surprizat e këndshme – dhe e qeshura që mund të shkaktojnë ato -e shtojnë larminë jetës së përditshme. Të qeshurat mund të duken thjesht si lëvizje pa kuptim. Por e qeshura, si reagim ndaj ngjarjeve qesharake, kërkon në fakt shumë punë, pasi aktivizon shumë zona të trurit:zona që kontrollojnë përpunimin motorik, emocional, njohës … Vazhdoni me leximin e Studimi / E qeshura i bën mirë trupit dhe mendjes tuaj