Të gjithë i kanë parasysh ata njerëz të cilët kanë tendencën ti ulin të tjerët. Kjo vjen për shumë arsye, dhe një ndër to është edhe shenja e horoskopit. Ja cilat shenja horoskopi kanë tendencën të ulin të tjerët për tu ndjerë mirë me veten.

Ujori

Ata nuk e kuptojnë dot veten për gjerat që nxjerrin nga goja. Shpesh janë të ashpër dhe të hidhur. Kjo bën që njerëzit përreth të ndjejnë peshën e sulmit verbal. Ata nuk dinë të ndajnë shakatë, nga lëndimi.

Bricjapi

Kanë tendencën të jenë ofendues dhe të ftohtë. Ata masojnë pasiguritë e tyre, duke sulmuar të tjerët. Kjo është një nga veset më të këqia të kësaj shenje. Nuk janë të rralla rastet që debatet me ta përfundojnë në sherre të mëdha.

Binjakët

Ndonjëherë sherret me Binjakët përfundojnë në ofeza nga më banalet. Kjo pasi ata nuk e kontrollojnë dot veten në nerva. Bëni kujdes me ta.