Sigal

Jim Bachor vishet si punëtor dhe shkon për të mbuluar gropat në rrugët e Manhatanit dhe Brooklyn, në New York me mozaikë të mrekullueshëm.

Kjo nuk është hera e parë që artisti 54-vjeçar bën vepra të tilla arti nëpër rrugë, të njëjën gjë ai e ka bërë edhe në Çikago.

“Vrimat janë të vërteta dhe universale”, tha ai për ‘The Post’. – Askush nuk i do ato, të gjithë i urrejnë, mendoj se është kënaqësi për të ndriçuar ditën e dikujt në mënyrën më të papritur”.foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri foto galeri