Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

136
Sigal

Ke një fund xhins dhe do ca ide si ta kombinosh? Epo, ja ku i ke plot dhjetë të tilla.

Nëse është fund i gjatë:

Me një crop top të bardhë

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@HTWFASHION/ PINTEREST

Me këmishë të veçantë

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@STREETRENDS/ PINTEREST

Me këmishë klasike, njëngjyrëshe

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

PINTEREST

Me kanotirë me dantellë

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@ELLECANADA/ PINTEREST

 

Nëse është fund i shkurtër:

Me një këmishë xhins

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

CUTYPASTE.COM

Me një këmishë të shkurtër

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@JOO_MAZZUCCO/ PINTEREST

Me bluzë oversized

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@SANDRASAN56/ PINTEREST

Me kanotierë minimaliste

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@COFFEE_ECSTASY/ PINTEREST

Me crop top dhe xhaketë

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@ALEXANDRAWEBB/ PINTEREST

Me një korse

Një fund xhins, 10 kombinime fantastike

@UNIVERSCORSET/ PINTEREST