Nëse s’e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë KOSTUMET

78
Sigal

Një xhiro e shkurtër në Instagram dhe çfarë do të shihni më shumë se gjithçka tjetër janë kostumet! Në ngjyra të ndryshme, të hollë, të lirshëm dhe shumë, po shumë chic!

Xhaketa dhe pantallonat e kombinuara janë veshja që jo vetëm s’mund të injorohet këtë pranverë-verë, por si ~padashje~ është kthyer në MUST. Kostumet verore, kryesisht lino me prerje të gjera, frymëzuar nga moda e viteve ’80-të, janë blerja më e mirë që mund të bëni gjatë këtij sezoni.

Nëse s'e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë

Rezistente ndaj temperaturave të larta, chic dhe shumë praktike, trendi i kostumeve është shpëtim për të gjitha! I vishni në zyrë dhe në daljet pas saj. Me atlete, taka, sandale dhe shapka!

Nëse s'e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë

Nisur nga rasti, mund ta plotësoni me aksesorët e përshtatshëm dhe jeni gati. Mos u mendoni dy herë. Nëse s’dini fiks cili kostum është bërë për ju, frymëzohuni në vijim.

 

Nëse s'e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë

PHOTO CREDITS: : @_JESSICASKYE

 

 

Nëse s'e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë

PHOTO CREDITS: @LUCYWILLIAMS02

 

Nëse s'e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë

PHOTO COURTESY OF WHO WHAT WEAR
Nëse s'e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë

PHOTO COURTESY OF WHO WHAT WEAR
Nëse s'e keni vënë re, kryefjala e kësaj vere janë