Sigal

Filmi i animuar “The Lion King”, i cili fitoi zemrat e të gjithëve kur u publikua në vitin 1994, do të rikthehet. Kompania filmike “Walt Disney Pictures” ka publikuar trailerin e filmit të ri, që duket më shumë si një film real sesa i animuar.

Filmi i animuar “The Lion King”, i cili fitoi zemrat e të gjithëve kur u publikua në vitin 1994, do të rikthehet. Kompania filmike “Walt Disney Pictures” ka publikuar trailerin e filmit të ri, që duket më shumë si një film real sesa i animuar.

Në nisje të trailerit dëgjohet Mufasa duke i shpjeguar djalit Simba që një ditë, pas vdekjes se tij, do të jetë ai që do të trashëgojë pushtetin. Regjisorët e filmit janë Iron Man dhe Jon Favreau, ndërsa në kastin e  aktorëve të zërit janë Donald Glover si Simba, Beyoncé si Nala dhe James Earl Jones në rolin e tij si Mufasa.

“The Lion King” do të publikohet më 19 Korrik 2019.