Jerel Heywood/ Kafshohet nga gjarpëri duke vizituar shtëpinë, filmohet nga kamerat

369
Sigal

Një kamera filmimi kapi momentin kur një gjarpër sulmoi një njeri në një video jo pak të frikshme.

Jerel Heywood ishte duke vizituar shtëpinë e Rodney Copeland të dielën në Lawton, Oklahoma, kur ndodhi sulmi.

“Gjarpri  ishte mbështjellë rreth qoshes së derës”, tha Copeland.

Ndërsa Heywood hap derën hyrëse të shtëpisë, gjarpri kërceu në qoshen e kamerës dhe kafshon në faqe Heywood para se të tërhiqej.

Personi i plagosur shkoi menjëherë në spital për të marrë ndihmën e parë.

Copeland tha se ai pa horror me sy ndërsa shoku i tij ulërinte i frikësuar me një gjarpër në fytyrë.

Fatmirësisht ai shpëtoi pasi mori ndihmën e duhur mjekësore.