Sigal

Shpesh vajzat janë në dilemë nëse duhet të bëjnë një ndryshim në ‘look’ apo jo. Ndonjëherë është e vështirë të gjesh një ngjyrë të përshtatshme për flokët. Megjithatë gjithmonë ka një zgjidhje dhe nëse e keni të pamundur të vendosni thjesht duhet të dini cilat trende janë mbizotëruese.

Këtë sezon duket se do të jenë 6 trende për ngjyrën e flokëve, që ju do i shihni kudo. Nga gështenja e pjekur në bionde të thellë, kjo listë do t’ju shërbejë si një referencë për vizitën e ardhshme tek parukieri juaj. Me siguri të gjitha do të gjeni një stil që do u përshtatet më së miri.