Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

267
Sigal

Tatuazhet duken cool tani, por e keni menduar ndonjëherë se si do të duken, po themi, pas 30 vitesh? Mund të keni dëgjuar që nuk duken këndshëm, por a i keni parë vërtet si duken?

Nëpër komente, disa ndjekës shkruajnë se nuk mendojnë që janë i njëjti person. Të tjerë përqendrohen te detajet ndryshe. Disa thonë se mund të ketë bërë ndryshime me lazer. Një përdorues, i cili shkruan se ka punuar në një studio tatuazhesh, thotë: “Ngjyra zbehet me kalimin e kohës. Edhe tatuazhet e mia u zbehën pas 5 vjetësh. Gjithashtu detajet e vogla bashkohen me kalimin e viteve. Pra, nëse doni shkronja ose modele të vogla, do të bashkohen disi me kalimin e viteve.”

Njerëzit kanë shpërndarë në internet foto para dhe pas të tatuazheve më kalimin e viteve. Ja disa foto të përmbledhura nga BoredPanda.

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Para dhe pas: Si duken tatuazhet në lëkurë pas shumë vitesh

Sipas ekspertëve, cilët tatuazhe qëndrojnë më mirë në lëkurë me kalimin e kohës?

1 – Tatuazhet që trajtohen mirë që prej fillimit, përfshirë këtu edhe kremin e diellit.

2 – Tatuazhet në vende ku ka pak fërkim.

3 – Tatuazhet që nuk janë shumë në kontakt me diellin.

4 – Tatuazhet në dizajn të errët.

6 – Tatuazhet e mëdhenj; tatuazhet e vegjël vështirë të lejojnë mundësi për përmirësime.