Vajzat e “Ex on the Beach” nuk përmbahen në Britani

435
Sigal

Kur ato dalin për jetë nate, paparacët bëjnë festë
gjithashtu.

Vajzat e “Ex on the Beach” në
Britani janë të njohura për jetën e shfrenuar.

Këtë herë shfaqjen e dhuruan
Chloe Goodman që nuk e përmbante gjoksin dhe Charlotte Dawson që bëri
striptizëm në rrugë./Gazeta Telegraf/