Mariah Carey vë një dhuratë të madhe nën pemën e Krishtlindjeve

290
Ajo nuk kujdeset për të vendosur dhurata poshtë pemës së Krishtlindjeve.
Megjithatë Mariah Carey ishte duke kaluar kohën vet nën të dhe ka publikuat disa foto festive.
45 vjeqarja e veshur me pizhama ishte shtrirë pranë pemës së Krishtilindjeve.