Kjo është “receta sekrete” për një lidhje të lumtur

308
Pavarësisht se e ardhmja është gjithnjë e panjohur, ka shumë mënyra sesi një çift mund të sigurojë lumturinë e tij në çdo ditë të së nesërmes.
1)Komunikoni i lirshem
Studimet tregojnë se stili i komunikimit është më i rëndësishëm sesa përkushtimi.
2)Shkoni për pushime
Pushimi në çift mund të sjellë një frymë të re në marrëdhënie, por të njëjtën gjë mund të bëjë edhe udhëtimi veçmas.
3)Mos harroni detajet
Fjalët magjike si “të lutem” dhe “faleminderit” nuk duhet të jenë ekskluzivitet i ambientit të punës
4)Qeshni
Nëse ju dhe partneri juaj po kaloni një ditë të vështirë, përpiquni të buzëqeshni dhe të qeshni pa asnjë arsye…