Këto janë vendet më të çmendura që duhet të kryeni mardhënie të paktën një herë në jetë

614
Nëse jeni të mërzitur ose thjesht kërkoni për disa vende të reja për t’u kënaqur me partnerin tuaj, atëherë mos kërkoni më tej!
 
1. Në dush
Një  vend i sigurt për të shijuar marrëdhënien seksuale është  dushi. Aty nuk ka rrezikshmëri, as për të marrë infeksione, si mund të jetë në pishinë, ose liqen.
 
2. Te shkallët
Kush e dinte që ju keni pasur këtë vend seksi në shtëpinë tuaj gjatë gjithë kohës?! Një vend që nuk jua merrte mendja më parë. Provojeni!
 
 
3. Në avion

Një kompani e re në Las Vegas, u ofron çifteve mundësinë për të kërcyer pa pantallona, ndërsa fluturojnë në një avion privat. Shfrytëzoni tualetet e vogla të avionit.
 
4. Në kopshtin tuaj
Nëse e keni shtëpinë me kopsht, kjo është një mundësi e mirë për marrëdhënie seksuale.  Do të merrni të gjitha përfitimet e marrëdhënies seksuale jashtë dhe larg shtëpisë – pa u shqetësuar që do të kapeni nga të tjerët. Mund të vendosni një tendë, për t’u siguruar.
 
5. Në një festë
Nëse jeni ftuar çift në një festë, keni një mundësi të mirë për t’u shkëputur nga të tjerët dhe të bëni diçka të çmendur. Mund të gjeni një vend, ku janë të vogla mundësitë që të tjerët t’ju kapin.  Pas kësaj, ju ktheheni në festë me një sekret që askush nuk  e di, përveç jush.
 
6. Në makinë
Shkoni diku, ku nuk qarkullojnë makina, ose këmbësorë. Një eksperiencë ndryshe për ju si çift.
 
7. Para pasqyrës
Sipas ekspertëve, nëse e shikoni njëri-tjetrin dukë kryer marrëdhënie, ju do ndjeni më shumë kënaqësi. Provojeni njëherë!
 
8. Në ashensor
Edhe ashensori është një eksperiencë më vete. Rreziku që do vijnë njerëz të tjerë brenda, do jua shtojë edhe më shumë kënaqësinë.
 
Sigal