Hervin Çuli: “Gjithçka rreth IV”

42
Sigal

Sipas filmit me të njejtin emër nga Joseph L. Mankiewicz. Regjisor | Hervin Culi. 1, 2, & 3 dhjetor, ora 19:00

Teatri “Aleksandër Moisiu”. Interpretojnë:  Ermira Hysja Çerkozi, Albulena Kryeziu Bokshi, Hervin Çuli, Adrian Morina, Kushtrim Sheremeti, Rovena Lule Kuka, Natasha Sela, Endriu Hysi. Dramat dhe intrigat që thur njeriu me ego të sëmurë për të arritur qëllimet e veta pa patur parasysh se cfarë shkatërron apo dëmeve që i shkakton njerëzve rrotull tyre. Përktheu: Flonja Kaba, Ina Gjonçi; Kostumografe: Sofi Kara; Art design: Klea Mani