E çuditshme, njihuni me dy macet që nuk mund të flejnë dot pa njëra-tjetrën (FOTO)

678
Këto janë pamje të admirueshme por edhe shumë interesante. Dy kotelet nuk mund të flejnë apo qetësohen pa njëra-tjetrën. 

Ato janë vetëm tre muajshe dhe flenë së bashku, madje edhe një një krevat të vogël. Ndyshe nga macet e tjera ato flenë tërësisht të shtrira dhe me duar sipër. 

Ato flenë në një shtrat të vogël prej druri madje dhe të mbuluara. Gjithçka shihet qartë edhe në fotot e mëposhtme.
Sigal