Bradley Cooper dhe Lady Gaga puthen në sheshxhirim

585
Një romancë e re po lind…
Ok, qetësohuni! Nuk ka asgjë mes Gagas dhe Cooper, ata janë thjesht duke punuar për projektin më të fundit të këngëtares, A Star is Born.
Çifti i aktorëve janë fotografuar gjatë një skene romantike prej rokerësh të vërtetë, me xhupa lëkure dhe motor teksa puthen. Filmi lidhet me rritjen në karrierë të një femre, ndërkohë që pengohet nga prindërit. Gaga është në rol kryesor si Ally, ndërsa Cooper, i cili është gjithashtu dhe regjisor i filmit, është në rolin e të dashurit të saj.
Filmi pritet të dalë në ekranin e madh më 18 Shtator.
Sigal