Al Bano-Romina bashkë pas 21 vitesh, rekord audience

469
Për herë të parë pas 21 vitesh këngëtarët e njohur italianë që dikur kanë qënë çift Romina dhe Al Bano kanë zhvilluar një koncert në Verona.
Të pranishmit ishin të paduruar për të ndjekur edhe njëherë si dikur dyshen e njohur Romina Power dhe Al Bano Carrisi.
Gjithashtu koncerti është transmetuar në Rai 1 ku ka arritur kulmin e audiecës.
Sigal