Adriana Lima të lë pa fjalë!

929
Adriana Lima e meriton famën që ka, pasi ka bërë gjithcka për ta arritur. Modelja braziliane numëron me dhjetëra sete fotografike nudo, ku ka treguar format dhe pak më shumë përtej tyre. Kur e ke pasion dicka, bën gjithcka për ta arritur, e kush më mirë se Adriana mund ta provojë këtë.
Sigal