Sigal

Një 34 vjeçar në Ballsh, Gazmend Musta ka vrarë me thikë gruan dhe kunatën e tij 18-vjeçare.

Sipas raportimeve të para konflikti ka nisur pasi 31-vjeçarja ka dashur që të shkojë tek prindërit me rastin e festave ashtu siç e ka dhe adeti.

Në rastin e krimit në banesë kanë qenë edhe fëmijët e mitur të çiftit.

Kunata kishte shkuar për drekë tek motra.